بارون میاد . سیل آسا و گاهی هم ریز ریز . هوا سرده .
تو اینا رو میدونی چون همینجایی . خیلی نزدیک اما دور .
من عاشق بارونم . تو بیزار از بارون .
من عاشق تنهایی ام . تو بیزار از تنهایی .
من یه قهوه خور قهارم . ندیدم و نشنیدم که قهوه بخوری .
من فلسفه رو دوست دارم . تو زندگی رو .
من بودن ات را هر جور که خواستی خواستم . تو نبودنم را به هر قیمتی خواستی . به هر قیمتی !
نمیدونم ما چه ربطی به هم داریم که اینجوری اسیر هم شدیم .
ظاهرا تو اونجا و من اینجا .
ظاهرا کلی جاده بین ماست .
گاهی حتی کوه و رودخونه و دریا .
اما اگر فرض کنیم فیزیک کوانتوم توی زندگی هم تعمیم پذیره و همه چی یه رویای مشترکه . و همه چی رویاست .
پس میتونم بگم که
عمیقا و واقعا بین ما هیچ فاصله ای نیست .
نه من از تو رها هستم و نه تو از من .
بعد از چند سال باز فیلم ماتریکس را دیدم . بعید میدونم تو خوش ات بیاد اما ببینش . لازم داری .میدونم !
من که ازت دورم نمیدونم چه بلایی سر دل و ذهن ات اومده . احساس میکنم بیش از حد غرق مادیات و لذات زندگی شدی . دیگه اون آدم سابق نیستی .
مراقب باش کوچیک نشی که کم کم محو میشی و خودتو گم میکنی .
اونوقت افسرده میشی .
خیال میکنی از من رها شدی .
به خودت نگاه کن . بیشتر از وقتی که کنارت بودم درگیر منی !
فلسفه بخون .
گاهی با خودت تنهایی را تجربه کن .
تنهایی . بی نت بی لپ تاپ . بی گوشی .
نگرانتم . بدجور .
گاهی میگم خب که چی . گور باباش . میخواد باشه میخواد نباشه ( هنوزم حال میکنی که لیچار بگم بهت یا دوست داری قربون صدقه ات برم ؟ فکر کنم به لیچارهام میخندی و با خیال قربون صدقه هام دلت غنج میره !) .
با خودم میگم ، وقتی حواس پنجگانه بودنش را تایید نمیکنه و پالسی به مغزم نمیفرستن خب دلش با منه یا با هر کی چه توفیری داره ؟!
اما انگار داره .هم واسه تو هم واسه من !
تو هم همینو میخوای . که دلم باهات باشه اما مفت و مجانی . بی مزاحمت . بی هیچ صرف هزینه ی انرژی و وقت !
ما آدمای با احساس بیماریم . مازوخیستیم .
اما تو هم مازوخیستی و هم سادیسم داری . چرا ؟ چون هم من را آزار میدی و هم خودتو .
یادت باشه وقتی خلاف دل و ناخودآگاهت کسی را دور میکنی اون تا آخر عمرت بهت میچسبه . در حالیکه اگر این کار را نمیکردی ممکن بود بعد از یه مدت خودبه خود و با میل کاملا جدایی ایجاد بشه . یه جور ددگی و تهوع از عشق . خسته شدن . بیزاری .
اما تو نذاشتی . اینجوری شدیم لیلی و مجنون با ورژن جدید !
روح وحشی
+ خواب در خواب در خواب
درباره این سایت