اول یک ماجرای کوچولو اما نه بی اهمیت را براتون تعریف کنم و بعد برم سر اصل مطلب .
چند روز پیش خونه ی یکی از دوستام بودم که تلفن زنگ زد و دوستم به مدت یک ساعت پای صحبت با کسی بود که مجال حرف زدن به اون نمی داد .
منم که بوق ! انگار نه انگار ناهار دعوتم کرده . کلا محو تلفن بود .
خلاصه حرف هاشون که تمام شد و تلفن را قطع کرد با خوشحالی اومد و گفت می دونی کی بود ؟
گفتم نمیدونم . کی بود؟!
گفت زری بود دیگه . وای نمی دونی چقدر حرف زد . چقدر خوشحال بود که با من حرف می زد دوباره و .
من هاج و واج نگاش میکردم .
گفتم بعد از مدت ها ؟!
اون که هر وقت دلش میگیره میاد سراغ تو و حسابی که انرژی و وقت و اعصاب ات را خرج خودش کرد و خسته شد باز غیب میشه .
تو دیگه عجب خری هستی آخه !!!!
شروع کرد دفاع از خواهرش و که اینجوری نیست و منو دوست داره و .
گفتم ببین دوست من یک ساعت تو پای تلفن بودی یا نه ؟
گفت خب آره . حالا که چی ؟
گفتم فقط داشتی میگفتی : آهان . بله . خب ؟
نشنیدم حتی بگی مرسی یا خوبم یا بد نیستم .
آخه دیوانه جان اگر واقعا دلش برای تو تنگ شده بود . اگر براش مهم بودی و اگرهای دیگه ، نباید لااقل حال تو را میپرسید ؟!
اون زنگ زده بود تا با خواهر باحال و مهربونش حرف بزنه و درد دل کنه و خلاصه طبق معمول مصرف ات کنه .
و توی خر هم که مثل همیشه باز رابطه ی یکطرفه را شروع کردی تا وقتی دلش را زدی باز بره حاجی حاجی مکه .
ایندفعه اون منو هاج و واج نگاه کرد و گفت خب میگی چه کار کنم ؟!
گفتم هیچی فقط زود جوگیر نشو و فریب نخور .
نه فقط زری بلکه خیلی از آدما و روابط همینجوره . کاملا یکطرفه .
یکی مصرف میکنه . یکی مصرف میشه .
یک رابطه ی بیمار .
این رابطه میتونه بین هر دو نفر باشه . چه رابطه ی عاطفی و چه کاری و چه روابط دیگه .
در یک رابطه ی سالم دو طرف در کفه های برابر هستند .
گاهی یکی مصرف میکنه گاهی طرف مقابل و تعادل برقراره .
خلاصه اینکه :
اغلب برگشت ها در روابط بیمارگونه و نامتعادل برای مصرف دوباره طرف مقابل هست و نه از روی محبت و احساس صمیمیت و مسئولیت نسبت به حال و وضع طرف مقابل .
مصرف کننده برمیگرده تا حال خودش را خوب کنه وگرنه حال طرف مقابل پشیزی براش اهمیت نداره .
نگام کرد و رفت .
وقتی برگشت دیدم چشماش قرمزه .
منو بغل کرد و گفت راست میگی .ممنون که بیدارم کردی وگرنه باز کارم میکشید به قرص اعصاب و دعوا با بچه ها .
روح وحشی
+ساده لوح نباشیم . به روابط نامتعادل نه بگیم . به آدمهایی که فقط میخواهند ما را مصرف کنند و هیچ احساس مسئولیتی نسبت به ما ندارند نه بگوییم .
++ذوق مرگ نشویم از همه ی بودن ها . گاهی وقتی خوب مصرف ات کردند تو را از زندگی شان بیرون پرت می کنند . بهانه هم زیاد دارند . بهانه هایی که خودشان میتراشند و هیج وجه ی واقعی ندارند .
و اگر برگشتند و ابراز علاقه کردند گول نخوریم چون برای مصرف مجدد ما آمده اند بی آنکه ذره ای مصرف شوند .
محبتی در کار نیست !
+++آدم ها بدنبال تکرار لحظات خوش گذشته و خوب شدن حال خودشان هستند . این کاملا طبیعی است . اما این طبیعی نیست که یک طرف به خیال وجود مهر و محبت و صمیمیت اجازه بدهد طرف دیگر چند صباحی از او سواستفاده کند و بعد هم غیب شود .
محبت کن و در کنارش محبت بگیر .
این معامله نیست . ویژگی یک رابطه ی سالم و متعادل است .
هر رابطه ی سالمی در دل اش یک نکته ی مهم دارد که اگر نبود یک رابطه ی بیمار است :
احساس مسئولیت
درباره این سایت