مدام از همسرش شکایت می کنه . مدام درگیرن . سرد و بیتفاوت هستن . بهم خیانت می کنن . و .

بعد از یک مدت میاد و میگم چه خبر ؟ میگه 4 تا شدیم . 5 شدیم .

ماتم میبره . 

نه نمیگم مبارکه . واسه چی بگم ؟

دلم برای بچه ها میسوزه . بچه هایی که حاصل شهوت هستند و نه عشق !

چطور میشه با کسی در تضاد و جنگ بود . احساسی نداشت و .حتی ازش بیزار بود اما تن را .حتی برای لحظاتی با او شریک شد و ازش بچه دار هم شد ؟!!!!

نفهمیدم و نخواهم فهمید !

میرم توی خیابون . به جمعیت نگاه میکنم . با خودم میگم چند نفر از اینها حاصل عشق هستند ؟

به انگشتام نگاه میکنم !

روح وحشی

+درک تون نمیکنم . چطور میتونید اینهمه بی احترامی کنید به تن تون .روح تون .واقعا نمیفهمم !

یعنی اینقدر اسیر حماقتید ؟

++ خیلی حرف ها توی ذهنم هست که نمینویسم .

فقط متاسفم

برای بچه هایی که نطفه ی اونها در نهایت بی عشقی و حتی نفرت بسته میشه .

برای کسانی که برای تن خودشون احترام قائل نیستن . تنی که معبد روح ه . چه بر سر خودتون میارین ؟ 

طرف صحبت من بالغین هستند و مدعیان فهم و شعور و نه عوام که خودم از طرفداران وم وجود مراکز رسمی و تحت نظارت  ارائه ی خدمات جنسی هستم تا جامعه در معرض خطرات و ناامنی ها نباشه !

ضمن اینکه موضوع فرزندآوری در شرایطی که گفتم اولین ظلم در حق کودکان هست . نطفه ای که در این شرایط بسته میشه قطعا مشکلات زیادی خواهد داشت .

+++دم غربی ها گرم که وضع شون از ما بهتره !

++++ آره میدونم . گاهی یک معامله است . چقدر از زنها برای نجات زندگی و آرامش فرزند یا فرزندانشون تن به خواسته همسری میدن که بهش علاقه ندارن . چقدر از ترس جان شون این کار را میکنن .

و حتی ممکنه مردهایی هم بنوعی دچار چنین شرایطی بشن . 

قطعا طرف صحبتم اینها هم نیستن مادامی که راهی برای برون رفت پیدا نکردن و واقعا ناچار هستن . 

طرف حرفم اونایی هست که اسیر تن هستند اما مدعی شعور که منم منم شون گوش فلک را پر کرده و با وجود احساسات منفی و سردی مثل حیوانات فقط فکر شهوت صرف هستند و زاد و ولد .

تاسف باره .

حتی تولد فرزندانی که حاصل عشق بالغانه است هم در نظرم فعلا جای تردید داره چه برسه به این .

+++++حرف زیاده اما بی قضاوت !

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اموزش چاپ و طراحی روشــــــــــــــــــــنفکران فر ا ز و فرو د ز ند گی Tina Lisa مهندسی برق دوّار ترین حرکت ِ خطی Bronson